– EXCELLENT –

Snel resultaat en duurzame groei

Je wilt je bedrijf graag verder professionaliseren. Je hebt misschien al een of meerdere pogingen gedaan en merkt dat dit niet vanzelf gaat. Of je hebt gemerkt dat je dingen wel in beweging krijgt, maar dat het niet lukt om de verandering vast te houden. Kies dan voor een ‘excellent’ verbetertraject voor blijvende resultaten. Creëer een toekomst waarin je efficiënter en effectiever zaken doet.

Het excellent programma in het kort:

  • Het meest uitgebreide programma om samen met je hele team de organisatie verder te kunnen professionaliseren en de winstgevendheid te vergroten.
  • Volledig afgestemd op de wensen van je organisatie en het potentieel dat we vooraf hebben gemeten.
  • Continue verbetering door een scherpe focus op de langere termijn.
  • Ruime aandacht voor het ontwikkelen van vereiste vaardigheden.

Investering: de kosten zijn afhankelijk van de invulling en bepalen we in overleg.

Waarom een excellent traject?

Omdat je met je team het maximale uit je organisatie wilt halen: méér tevreden klanten, méér winst, méér terugkerende inkomsten van bestaande klanten, méér werkplezier.

Veelgehoorde vragen van andere intermediairs

Intermediairs die je voor gingen, kregen met het excellent traject antwoord op:

  • “Hoe zien onze processen eruit en hoe effectief zijn ze?”
  • “Wat zegt al die data mij en wat kan ik er mee?”
  • “Welke verspilling zit er in mijn organisatie?”
  • “Hoe afhankelijk ben ik van de markt en de omstandigheden?”
  • “Hoe effectief is onze aanpak en samenwerking?”
  • “Hoe ervaren onze klanten onze dienstverlening?”
  • “Als ik mijn organisatie wil verbeteren waar begin ik dan en hoe?”
  • “In hoeverre benut ik de competenties van mijn medewerkers?”
  • “Halen we alles uit onze klantcontacten?”
  • “Hoe zorgen we ervoor dat we ingezette verandering vasthouden en niet terugvallen in oude valkuilen?”

Het beoogde resultaat

Veel gaat voortaan efficiënter en effectiever. Je weet het potentieel van je organisatie én je mensen vollediger te benutten. Dit maakt het werken leuker, waardevoller en lucratiever. Met harde cijfers als bewijs.

Zo werkt het

Het verder professionaliseren van je organisatie gaat niet vanzelf. Terugval in oude patronen en vaste gewoontes ligt op de loer. Uit ervaring weten we dat verbeteren niet via een recht lijn gaat, maar vaak een kwestie is van het doorleven van een veranderingsproces. Enthousiast starten aan iets nieuws is niet zo’n moeilijk, maar wel het bereiken van meer volwassenheid als organisatie en dit óók vasthouden.

Stap 1
Het excellent verbetertraject start met een uitgebreid intakegesprek waarin we stilstaan bij jouw wensen en doelstellingen. Dit bespreken we met het hele team.

Stap 2
We gaan vervolgens heel veel meten. Klinkt taai, maar is ontzettend belangrijk. Al onze verdere conclusies, acties en verbeteringen baseren we op feiten, nooit op aannames. Alle data zetten we in een dashboard, zodat we gericht met de verbeteringen aan de slag kunnen.

Stap 3
Samen met je team bepalen we de thema’s, de huidige situatie, de beoogde situatie en de route ernaartoe. We gebruiken daarvoor een scala aan werkvormen, waarbij een grote rol is weggelegd voor het team. Ook tijdens het proces meten we of we op de goede weg zitten. Als het nodig is, sturen we bij.

Zo zitten we in de wedstrijd

Het complete verbetertraject speelt zich af in een positieve setting, waarin mensen bereid zijn zich open te stellen voor vernieuwing. Als we willen verbeteren, zullen we het zelf moeten doen! We spreken af dat we ons baseren op feiten en ondervinding in plaats van op aannames. Als het even tegen zit, geven we niet op. Eventueel passen we ons plan in overleg aan. Successen vieren we met elkaar. Grote of kleine, iedere stap vooruit is er één en helpt ons verder richting het doel.

Al je bedrijfsinformatie wordt 100% vertrouwelijk behandeld. Dit zetten we zwart op wit.

Tip

Betrek je team in je afwegingen om dit traject op te starten. Neem ze mee in het grotere plaatje, waarom gaan we dit doen?

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.